PUmA ontwikkelt Digitale competentietool voor RUD’s en gemeenten

PUmA heeft opdracht gegeven om de digitale competentie tool zoals die in Amsterdam wordt gebruikt door DMB Amsterdam door te ontwikkelen voor algemeen gebruik. Met deze tool kan op medewerkerniveau worden bepaald in hoeverre wordt voldaan aan de KPMG-kwaliteitscriteria en wat eventueel nodig is om alsnog aan de criteria te voldoen door de medewerker zelf. 

Indien gewenst kunnen leidinggevenden de tool ook gebruiken om te bezien hoe hun team of afdeling ervoor staat. De ontwikkeling zal een kwartaal in beslag nemen. Daarna zal de tool tegen een zeer geringe bijdrage in de onderhoudskosten (enkele euro’s per medewerker) beschikbaar zijn voor alle organisaties die met de tool aan de slag willen. Voor meer informatie over de competentietool kunt u terecht bij Ronald Bakker, projectleider Arbeidsmarkt en deskundigheid via Ronald.Bakker@minienm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *